top of page

UN MINUT DE DANS sau UF!!!

un spectacol de

Gigi Căciuleanu

TEATRUL MIC

3 OCT 2015 - orele 20:00

4 OCT 2015 - orele 20:00

 

 

UN MINUT DE DANS sau UF !!!

un spectacol de 

Gigi Caciuleanu

 

Muzica:

Paul Ilea

 

Cu:

Gigi Căciuleanu

Paul Ilea

Ana Vişan

Andrei Iancu

 

Asistent coregrafie:

Lelia Marcu – Vladu

 

(Photo: Ciprian Zinca)

 

“Montarea piesei coregrafice este aproape terminată. Nu lipseşte decât un minut de dans, înainte de partea finală.

 

Acest minut de dans, coregraful îl va re-inventa, la fiecare spectacol, în prezenţa publicului. Iar protagoniştii, compozitorul muzicii si cuplul de dansatori, vor trebui să “facă faţă”, să se adapteze în “stare de urgenţă”, fanteziei sale de moment trebuind să memorizeze partitura coregrafică şi  bineînteles cea muzicală, inventate ambele în ultima clipă, s-o integreze şi s-o interpreteze, cât se poate de bine. Pentru a putea prezenta imediat publicului piesa în forma sa finală.

 

La fiecare reprezentaţie, coregraful şi compozitorul vor fi nevoiţi să-şi pună picioarele în apă rece pentru a produce de fiecare dată, în prezenţa publicului, complet altceva.

 

Muzica îi apartine “omului orchestră” Paul Ilea (SENSOR / KULT STUDIO) căruia coregraful i-a cerut să plece de la temele cele mai cunoscute si populare ale colegului său întru muzică si ”trăznăi”: Wolfgang Amadeus Mozart. Dar să le dezvolte apoi în felul său cu cât mai multă “drăgăstoasă ireverenţă”.

 

Întreg spectacolul este conceput de fapt în jurul complicatului şi deseori “nebunului” proces creator necesar pentru a obţine chiar şi un singur minut de dans.

 

Datorită acestei improvizaţii de fiecare seară, pentru a crea un minut de dans, spectacolele vor deveni cât se poate de diferite unul de celălalt.

 

Si, prin urmare, fiecare spectacol va fi unic.

 

O re-creaţie de fiecare seară, pentru spectator...

 

Chinurile creaţiei pentru artişti! Uf !!! ”

 

Gigi Căciuleanu

 

 

Producătorul spectacolului: Fundaţia Art Production

în parteneriat cu Teatrul Mic

Sponsor al “Gigi Căciuleanu Romania Dance Company”JTI

bottom of page